Regel je werkwoordspelling

‘Leer kinderen niet meer over spelling dan voor spellen nodig is.’

Na jarenlange ervaring met kinderen met dyslexie is dit het uitgangspunt voor mijn spellingbegeleiding. En dus ook voor deze online training ‘Regel je werkwoordspelling’.

In tien lessen leg ik stap voor stap de basisregels voor werkwoorden spellen uit. Alles wat je kind moet weten komt aan bod. Zo leert hij of zij wat een werkwoord eigenlijk is, hoe zinnen opgebouwd zijn en krijgt je kind die -d’tjes en -t’tjes helemaal onder de knie. Elke les is voorzien van één of meer filmpjes met uitleg, waarna met online en offline werkbladen geoefend wordt. Zo beheerst je kind werkwoordspelling straks helemaal en schrijft hij of zij met zekerheid elk verhaal!

De training is gemaakt voor kinderen aan het eind van de basisschool en in de brugklas die, ondanks de uitleg op school, nog veel moeite hebben met het spellen van werkwoorden. Elke les heeft een vaste structuur en is overzichtelijk en rustig opgebouwd, zodat alle aandacht naar de leerstof gaat. Je kind kan op elk moment met deze training beginnen.

Tarief: De online basistraining is €47,95.

Hiervoor gebruiken we het gratis programma Junior Einstein. De basistraining is ook uit te breiden:

  • Een betaald account van Junior Einstein (2 maanden) en daardoor de mogelijkheid om de resultaten van de gemaakte oefeningen terug te kijken en te bespreken. Hiervoor betaal je €67,95.
  • Een betaald account van Junior Einstein (2 maanden) en aan het eind van de training een extra (online) uitleg van max. 40 minuten. We plannen hiervoor een afspraak in. Voorafgaand aan deze afspraak zal ik bespreken waar nog extra aandacht aan besteed moet worden. Je zoon of dochter krijgt zo nog een keer persoonlijk uitleg over zijn/haar struikelblokken. De prijs hiervan is €94,95.

Aanmelden

Wil je je kind ook laten stralen tijdens het schrijven? Aanmelden voor deze training kan hier. Na aanmelding ontvang je inlogcodes voor de online trainingsomgeving.