Kenniscentrum

In 2020 schreef ik het e-book ‘5 tips voor het positief ondersteunen van je kind met dyslexie’. Het bleek een schot in de roos. Veel ouders hadden behoefte aan handvatten om de negatieve sfeer in huis rondom het leren, huiswerk maken en oefenen te doorbreken en weer op een positieve manier in contact te staan met hun kind. Logisch, die behoefte had ik zelf ook bij mijn kinderen met dyslexie.

Het succes van het e-book sterkte mij in de wens om alles wat ik weet als professional én ouder te delen met andere ouders en professionals. Op dit deel van mijn website, in het ‘kenniscentrum’, deel ik die informatie. Je vindt hier onder meer podcasts, webinars, blogs en trainingen voor ouders en professionals.

Het e-book zélf is ook gewoon nog te krijgen! Je kunt ‘m hier aanvragen.

Trainingen en workshops

Meer weten over leren? Hier vind je diverse trainingen en workshops voor ouders en professionals. Ik deel mijn kennis en ervaringen en maak ruimte voor gesprekken met andere deelnemers.

Webinars en podcasts

Ervaringsdeskundigen, handvatten en goede gesprekken: die vind je in de podcasts en webinars die ik over verschillende leerproblemen maakte.

Op de hoogte blijven van nieuwe webinars en podcasts? Ik geef je met plezier een seintje via mijn nieuwsbrief.

Blogs

Informatie, praktische tips en bemoediging: daar kun je op rekenen in mijn blogs. De blogs schreef ik voor Go-Kids Deventer/Salland.

Mijn nieuwsbrief

Hieronder vind je mijn nieuwsbrieven van afgelopen jaar:

Nieuwsbrief van september 2022

Nieuwsbrief van maart 2022

Nieuwsbrief van januari 2022.

Nieuwsbrief van november 2021.

Nieuwsbrief van april 2021.